Welkom bij Kiki's neverending story!

Je bent hier: Startpagina

HEY!

Wij zijn Hilda en Michael Goossen wij hebben 5 kinderen ,Milano, Lotus, Judah, Seth en Jesaja, en met onze Amerikaanse Staffords Kiki en Nova (dochter van Kiki) ,en Sint-Bernard Bella ,kat Simba en fretje Floki vormen wij een huishouden wij zijn woonachtig in Rijssen.

Wij zijn heel wat jaren geleden al gevallen voor de Amerikaanse Stafford en niet alleen vanwege het uiterlijk maar vooral omdat het ontzettende lieve gezinshonden zijn, en niet te vergeten heerlijke knuffel honden (ja hoe groot en zwaar ze ook zijn)

Toen kregen wij onze Kiki. Wat een ontzettende lieve stabiele en mooie hond!! Ze is zó lief voor echt alles wat leeft en luistert van zichzelf al goed. De cursussen waren dan ook vooral voor het socialiseren. Gezien haar karakter en het feit dat het een ontzettende mooie amstaff is qua bouw en uiterlijk vonden wij het jammer om geen nestje te doen!! En natuurlijk ook omdat het gewoon super leuk is☺

Dus hebben we haar af laten röntgeren
Op HD en ED uitstekende resultaten kwamen daaruit HD A en ED Vrij!!
Ook is Kiki Ataxia vrij!! En heeft ze de MAG test behaald
En toen was ze fok klaar!! Jeeeejjj!!

Toen Kiki 5 was en Nova 2 kregen we Bella en wat een heerlijke hond!! Z’n fijn relaxt chill karakter, ze is mooi grappig en super lief, dat maakt al dat haar en kwijl goed haha, Ik Hilda wilde altijd al graag een grote hond, nou groter kan haast niet. ☺

Gezien onze enorme liefde voor honden (ik Hilda eigenlijk alle dieren wel haha)

En het feit dat ik Hilda hele dagen thuis ben, hebben we ervoor gekozen een kennelnaam aan te vragen om ons zo ook te onderscheiden als (goede) fokker. Uiteraard zullen wij fokken volgens de regels van de raad van beheer en astch en Hollandse Sint-Bernard club, Overigens zullen de pups een DNA controle ondergaan zodat u zeker bent van de ouders van de pups.

Onze pups worden natuurlijk goed gesocialiseerd op verschillende gebieden, ze gaan een keer mee naar de school van de kindjes, ze worden al bekend met het geluid van veel auto’s (wij wonen aan een drukke weg), wanneer er puppy’s in de zomer worden geboren zal er een zwembadje voor ze worden neergezet enzv…. . Ze worden in de woonkamer grootgebracht waardoor ze in contact komen met kinderen en veel huishoudelijke prikkels om uit te groeien tot stabiele honden in huis.

Wij starten al met de zindelijkheidstraining op 5 weken waardoor dit een makkelijkere fase is voor jullie.

Wanneer de pups 4 weken zijn mag u uw pup komen uitzoeken, dit voor de rust van moeder en pups en ook de karaktertjes en kleur zijn veel beter zichtbaar dan wanneer ze 2/3 weken oud zijn. Wanneer de pups 6 weken zijn zal er een gezamenlijk puppy bezoek moment plaats vinden, en tussen de 7 en 8 weken mogen de pups hun nest verlaten naar hun foreverhome. De pups zullen naar behoren worden ontwormd en worden ingeënt, gechipt en krijgen een stamboom mee! En natuurlijk een leuk puppypakket.

Als je een pup bij ons koopt krijg je een koopcontract.
Hierdoor worden de rechten en plichten van koper en verkoper nadrukkelijk vastgelegd.

Ook zullen daar wat voorwaarden in staan oa, willen we dat de nieuwe eigenaren min de puppy cursus gaat volgen plus nog een vervolg cursus!! Ons geliefde ras komt regelmatig negatief in het nieuws en ik geloof dat het van groot belang is dat de pup juist wordt opgevoed en gesocialiseerd wordt dat begint natuurlijk bij ons maar daar eindigt het natuurlijk niet!

Wij vinden het erg leuk om contact te houden en te zien hoe de pups opgroeien, vandaar dat wij een facebookpagina aan hebben gemaakt genaamd Kiki’s dit is een besloten groep voor mensen met een pup van onze kennel zo kan je contact houden met broertjes en zusjes, doddydates afspreken als je dat leuk vind, foto’s plaatsen van jullie opgroeiende pup en adviezen delen met elkaar! Like ook onze fb pagina Kiki’s never ending story, en volg ons op instagram amstaffkennelkikis daar komt ook op te staan wanneer er puppy’s beschikbaar zijn.